Syster, resedrömmar och en hund

Mamma har börjat jobba igen så den här veckan ska jag vara hundvakt. Kände mig inte direkt motiverad att cykla dom 3 kilometrarna hem när det var molnigt och kallt ute. Hoppades på en varm sommar dag där jag kunde ligga i solen med en pepsi max och sova ikapp med Nico. Istället hittade jag boken Beach som jag tänker låna av syster. Jag kommer så bra överense med henne när det skiljer minst ett värdshav mellan oss. Har inte sett filmen och vill/ville inte göra det innan jag läst boken men det har inte blivit av att läst den någon gång. Nu har jag nått intressant att läsa i några dar. Plus att mina rese drömmar kanske väcks igen.

En reaktion på ”Syster, resedrömmar och en hund

  1. Boken är bra mycket bättre än filmen.

    Gillar du att lyssna på musik samtidigt du läser så passar Moby – Play väldigt bra 🙂

Kommentarer inaktiverade.