Tankar i natten

Hade lite svårt att sova igår och här är lite tankar jag hade då.

Två män bråkade utanför krogen under mig. Låt oss kalla dom Ägaren och Gästen. Ägarens repliker lät -Jag ska knulla dig! (med brytning) Gästen verkade vara en bättre skådis då han fått dubbla repliker -Jag ska anmälla dig, du kommer att förlora din krog! -Han slog mig på käften! Scenen utspelade sig vid ett tiden på natten utanför krogen där dom kör quizen.

I mitt svårt att sova tillstånd började jag tänka vem det kunde vara värst för. Om Ägaren nu skulle knulla Gästen så på stämningen igår verkar det inte som det skulle ske frivilligt. Kan ju kännas lite förnedrande för Gästen att bli tagen och beroende på om det är ”fel” storlek på utrustning så kan han ju få väldigt ont i baken. Men för Ägarens del skulle nog hans sexuella utsvängning få större konsekvenser en bara en smäll på käften.

Sen verkade det som jag kollat för mycket på Fraiser då jag försökte gå in på djupet varför jag tycker så många människor är tråkiga eller idioter om man ska vara ärlig. Ska jag svara fort så bottnade det i att jag var fuckt up.

Om något helt annat så ringde mor min igår och undrade om skivorna till syster var klar. Hmm jag fick dom för en vecka sen. Va tror hon jag är Superman eller? Hon skulle skicka paket till Island snart och ville ha lite skivor till syster. I stort kan man säga att vi har rätt lika musiksmak fast hon har lite sämre än mig. De här skivorna ska hon få skickade.

Placebo – Sleeping with Ghost
Placebo – Cover skiva som kanske följde med ovan nämnda
The Von Bondies – Pawnshop Heart
Sahara Hotnights – Kiss & Tell
Franke – Optismismens Hån

Och en skiva till hennes pojkvän
Eek-A-Mouse – Mouse-A-Mania

Kan bli någon extra skiva också om jag hittar någon bra eller så gör jag en bland skiva med ny pop/rock musik. Vet inte om hon hört eller vill ha Marit Bergmans nya?

En reaktion på ”Tankar i natten

  1. Sten skriver:

    Haha, frågan man kan ställa sig är kanske vem som ska beskyllas av vem 🙂

Kommentarer inaktiverade.