There’s a devil sleeping in my bed

När min ”romantiska drömande” sida tat självmord så får jag en injektion av känslor. Hon gör en sån sak som gör mig rädd på ett konstigt sätt. Gör mig mer förvirrad. Pratade mycket och det kändes bra. Vi har nog ljugit för oss själva och varandra tror jag vi kom fram till. Kanske hon inte är en av dom onda ändå? Får se vad som händer. Men jag ska hålla mig till tisdag så inte Janne får rätt om nått sånt skulle hända.

Lekte herren på täppan med Janne och hans flicka. Janne kan man ju vara hård mot men det är värre mot flickan så det blir ju lite fördel för henne. Sen att Janne är en toffel gör ju inte saken bättre. Men dom kan ju vara 2-1 när man fått en sån muskellös kropp som jag.

Ska skriva kontrakt med Ammie om att sluta röka. Janne hjälpte oss att skriva det igår. Började gälla idag. Kan läsa allt vad som gäller nedan. Har bara tat bort efternamnen och undertecknas delen. Vi skulle skriva på idag men J
anne sura så det ska göras i morgon.

Färdigrökt!

Ett avtal ingås härmed mellan Ammie och Henrik, båda boende i Söderhamns stad i Söderhamns kommun, Gävleborg. Avtalet innebär att båda parter from 8/12 2003 ska dra ner på sitt cigarettrökande. Följande regler gäller:

  • Fram till klockan 08.00 1/1 2004 får parterna endast inmundiga tre cigaretter per dygn och dessa cigaretter ska vara av märket Marlboro Lights, alla andra cigaretter räknas dubbelt upp. Dvs en cigarett av exempelvis märket Prince Medium räknas som två Marlboro Lights.
  • Efter kl 08.00 1/1 2004 får inga, jag repeterar, INGA cigaretter avnjutas med all sin njutningsfulla fyllnad av någon av parterna.
  • Den av parterna som bryter mot reglerna straffas hårt. Ev tjuvrökare måste ge den andra parten 1000 SEK samt en valfri måltid på Restaurang Mandarin Palace, populärt kallad Kina-restaurangen. Om båda parterna bryter mot reglerna är de tvungna att bjuda Jan-Olov och Hilda på valfri måltid på Kina-restaurangen (mmm vad gott med en middag för två, alldeles själv, tänker Janne och ler…).