Tillbaka i bänken

Första kursdagen efter praktiken och vi fick en bok som ska läsas och ha några funderingar kring. Tror det ska vara klart till nästa vecka så det är lugnt med tiden. Boken heter Kirre (Gunilla O Wahlström) och används vid Umeå universitet i ämnet pedagogik. Allt enligt vår lärare. Vad jag har förstått efter att ha läst baksidan så ska boken handla om ett trasigt barn. Verkar intressant. Nu har jag läst en C-uppsats (frivilligt) så jag ska få lite bakgrund till Jannes ”föreläsning” (strunt prat enligt han själv) i morgon. En D-uppsats ska också försöka läsas tills i morgon eller senast torsdag då hans kollega kommer och berättar mera om deras arbetsätt. Kort kan man säga att dom arbetar pedagogiskt så att barnen får göra vad dom vill Först just nu blir det nog lite Pikmin 2 så jag får rensa huvudet.

2 reaktioner på ”Tillbaka i bänken

  1. Sten skriver:

    Inser nu att du läser i stort det jag hade planerat att läsa under mina månader som lärarstudent.. nu blev dock helt fel från början och en jätte miss från min sida men det låter intressant det du gör, helt klart!

  2. Jo det är en intressant kurs som jag går på. Om man tycker det och är aktiv så tror jag man får ut mycket av den men det känns som vissa är där bara fär Arbetsförmedlingen sa att dom skulle gå.

    Lite roligt i går när vi hade rast på 10 minuter och jag fastnade med en pedagog, satt och diskuterade lite och hon svarade på mina frågor. Jag kom 50 minuter försent tillbaka efter rasten men det var det värt.

Kommentarer inaktiverade.