UPDATE: Vatten, tack!

Jan-olov jag hånskrattar i ditt ansikte. Hahaha. Du trode inte på mig men jag klarade det. En kväll på quizen utan alkohol. Jag kanske utveklade en karaktär ändå. Inte så troligt men det låter bra. Var inte alls så svårt som jag trode, det svåraste ikväll var att välja soundtrack jag skulle lyssna på medans jag skriver det här. Så mycket bra musik så lite tid. Blev avtänd när jag såg alla fyllon som dräggar omkring där inne. Var mer folk ikväll än jag sett där på länge. Mycket folk man kände. Vann bara 20:- i pressentkort sen fick vi inte ens ölhäva om första platsen på quiz frågorna så tävlingen gick inte så bra. Bella lovade att ta med mig till sin överhäxa eller vad det heter. Vet inte vad jag ska tycka om Bella då hon sa att jag var vacker och Jonas var rolig. Hon behöver då glasögon den saken är klar, sen skulle inte ett sinne för humor skada heller. 😉

Efter moget övervägande såg mitt soundtrack ut så här, spe
lat på random:
Alphaville – Forever Young
Caesars Palace – Only you
The Clash – Clash City Rockers
Ebba Grön – Ung & kåt
Guns & Roses – I Don’t Care About You
Placebo – You Don’t Care About Us
Rage Against the Machine – Bullet In The Head
Ramones – Now I Wanna be a Good Boy
The Smiths – Jeane (Sandy Shaw)
Bob Marley And The Wailers – So Much Trouble In The World
The White Stripes – I Just Don’t Know What To Do With Myself

En reaktion på ”UPDATE: Vatten, tack!

  1. Hon som behöver glasögon skriver:

    Haha…jaja glasögon eller inte…när man e en häxa, Henrik, då VET man att alla är vackra egentligen (dumma människor inte medräknade)snart blir du oxå involverad i detta synsätt…då fattar du…Kram på dä!

Kommentarer inaktiverade.