Vackra flickor

Fick jobba med en vacker flicka idag. Verkar vara ett bra ställe Kvarnmyra. Kommer inte ihåg vad hon hette för jag var för distraherad med att spana in henne när hon pratade. 19år från Trönö, det snappade jag upp man måste ju lyssna på lite av allt vad dom säger. Lite jobbigt idag mitt på dagen (bråkiga barn) men sen var det en lugn stängning.

Ska snylta mat av mor min senare ikväll, orkar inte träffa någon annan. Blir nog chips, en film och många timmars sömn. Så ser nog min dag ut idag. Fattig som vanligt, känner mig väldigt osocial orkar bara med rätt sorts människa (som måste vara på rätt humör) just nu. Blir nog inte sprit/fest för mig i helgen heller, har inte så stort behov av att dricka just nu sen mår jag bara sämre om jag skulle göra det. Enda drog jag tar just nu är coffein & det som finns i tee. Blev någon cigg ibland men det har jag sluta med, tror jag skrev det för 100 gången den här veckan. Brukar röka när jag mår dåligt men då mår jag bara sämre så det blir bara en spiral som går nedåt.

Börjat lyssna på ”Nine Inch Nails – Pretty Hate Machine”. Såg dom på Roskilde -00 och jag fastnade genast för den sköna musiken.