Var ska vi gå?

Igår firade jag och min fickvän att vi vart tillsammans i nio månader. Vi tänkte gå ut och ta en öl och då märkte jag hur länge sedan det var sen jag var ut sist. Det populäraste stället här i stan var fortfarande populärast, Fataru spelade på ett annat ställe som hade det välbesökt för första gången vad jag vet. Det vi ville vara att gå på ett någorlunda lugnt ställe där man kunde sitta och dricka sig en öl, prata lite och bara ta det lugnt. Vi såg ett nytt ställe här i stan som hette Grodan. Med det namnet vågade vi oss inte in med risk för att det var ett ug disco. Vita Villan som var riktat till 25+ senast jag var där gick vi till. Där kunde man softa lite och dricka sig en öl. Det stället hade förvandlats till värsta 18-20 års stället och skabbat ner sig rejält. Jag beställde en cider som hade en konstig smak av dåliga rör. Fatölen var inte bättre. dessutom var den varm. Skippade dom drickorna och tog varsin flaska sen kollade vi roat på dansgolvet resten av kvällen. Det var så länge sedan jag var ut på en helg att jag inte vet vilka ställen som är öppna eller bra.