Vara eller inte vara?

Har fått massa klagomål på mitt skägg. Några kompisar tycker jag ska raka bort det. Dom tycker det ser fördjävligt ut. Mamma och mormor tycker att jag passar i skägg. Jag tycker om det. Är det viktigt vad andra tycker jag passar i? Ska jag rätta mig efter hur andra tycker jag ska se ut? Nej det tycker inte jag. Det viktigaste är hur jag vill ha det. Skägg eller inte.

Var ut på en promenad med Nico. Känns inte som vi gick så lång tid. Trode vi bara vart ut 20-30 min. Men sen undrar jag varför det tog sådan tid att gå den sträcka vi gick?

Igår gick det inte så super bra på quizen. Fick inge bra bord. Träffade en jag jobbat med. Hon har vart på Grekland och sesongsjobbat. Beundrar henne för att hon vågade göra nått sånt. Men nu var hon hemma igen och jobbar på en krog. Den krog jag inte tycker om, men lovade att besöka henne där någon gång.

3 reaktioner på ”Vara eller inte vara?

  1. Jonas skriver:

    Hm… Du e konstig. Du rakar dig under armarna men inte i ansiktet… Bögig under armaran men inte i ansiktet… *flinar*

Kommentarer inaktiverade.