Where is my mind

Känner mig så där intelligent igen. Varför känner jag mig så då? Postade 4 ansökningar igår. Bra, bra. Tyvärr utan frimärken. En ansökning var till dagligverksamhet och jag skickade mitt standard ”Ansökan till montör” personliga brev. Tvättade min Thåström luvtröja, med ett paket cigg i. Vilket kanske var bra för det känns som jag inte behöver mer tjära och tobak i kroppen nu. Men jag borde nog ha slängt det i soporna iställe. Vette fan vad jag har tankarna nu.

Ska åka till fjälls om några timmar. Försöka åka snowboard igen. Lyckades ju stå på brädan och åka en hel backe utan att ramla förra gången jag var där. Upp i liften kanske ska tillägas. Kameran ska med så jag får bevis på mina dumheter. Alkoholen ska med så jag gör mycket (mera) dumheter.

Quizade igår igen. Med Janne. Gick inte så där super i tävlingen men vi tog några shotsfrågor. Bevisade igen en av mina teorier. Lite pengar = mycke full. Vet int
e hur den går ihopp men man lyckas alltid bli full på nått sätt. Janne blev lite dragen och rund under fötterna, jag var inte långt efter. Drack kanske lite för mycket med tanke på att Janne skulle jobba och det lär bli fest i helgen för mig också. Är ju inte så där pur ung längre.