Censur

Min mor och jag har ett ”need-to-know” förhållande till varandra. Alltså jag berättar bara vad hon behöver veta. Exempel
-Vad gjorde du i helgen då?
-Var ute
-Hade du roligt?
-Ja men tänker: Hmm efter det där tequila-tävlingen jag och Janne hade blev det lite svart. Vad hände egentligen dom där sista 3 timmarna och hur kunde jag vakna upp här?

Hon får i praktiken bara veta det mest nödvändigaste som hon behöver veta = nästan ingenting. Detta fina förhållande vi haft har nu rubats lite då jag skickade ett kort till henne från foto sidan. Tror det var kortet på mig och Nico. Tyvärr så följde det även med en länk till foto sidan och hon lyckades hitta den och gå in där. Då såg hon kortet på mig när jag sitter på berget med en ciggaret. Hon vet inte riktigt hur mycket jag röker och jag har inga planer på att berätta det. Nu när han har lycka
ts hitta dit så är det ju inte så svårt att hitta till denna sida och jag har skrivit mycket mera saker här än hon behöver veta. Nu skulle jag ju kunna 1. sluta göra dumma saker 2. berätta allt jag gör och tänker för henne men det flyger inte rosa elefanter utanför mitt fönster ännu och sluta göra dumma saker går nog inte. Det jag vill få sagt är att hon egentligen inte har nått här att göra. Hon ska bara få den vaga information från mitt liv av mig och inte läsa allt jag gör, tycker och tänker här. Tror inte riktigt hon behöver veta allt som händer i mitt liv, för bådas bästa. Detta blev jag inspererad att skriva efter David Pettersson från Moonhouse censurerade en två bilder av mig.

2 reaktioner på ”Censur

  1. Sten skriver:

    Ens moder tror jag vet betydligt mycket mer om en själv än vad man egentligen tror.

    Dom har den där moders instikten på något sätt.

    Gillar censueringen skarpt : -)

  2. Det skulle kanske inte vara så farligt om hon läste det jag skriver om hon aldrig pratade om det och jag aldrig vet om det.

Kommentarer inaktiverade.