Vad händer?

Vad händer i Söderhamn en dag som denna då? Inte så mycket. Magnus och Lasse verkar fylla år.
fyller år

Tog ett till självporträtt på berget. Min mor tyckte om det förra men jag fick lite skäll för att jag rökte på det. Tog ett till nästan likadant när jag ändå var där uppe med kameran. Annars väntar jag på att min sambo ska komma hem så vi kan kolla senaste WWE pay per view’n Backlash. Inte så mycket at göra utan pengar och varken han eller jag är särskilt rik. Lite sugen på att gå ut är jag men festa på vatten är inte så roligt sen har jag inte ens pengar till inträde (tror jag).

7 reaktioner på ”Vad händer?

  1. Hehe bra gjort. jag kanske får börja censurera bilderna till henne. Men har du nått tips på hur jag kan använda den på denna sida också utifall hon skulle lyckas hitta hit och läser saker som jag inte vill att hon ska läsa?

  2. Du menar censurera bilden? Då retuscherar man bort oönskade element . Problemet är om man vill kunna visa bilderna ocensurerade för övriga världen. Det är lite svårt att distribuera hemligheter till alla utom en i världen.

    Jag kanske ska tillägga att det var en walkie talkie i den förra bilden. En Spielberg/ET/South Park-referens.

  3. Ja men jag tänkte på allt som man inte vill att sin mor ska läsa eller bilder hon ska se. Hmm man skulle ju kunna blocka hennes ip 😈

Kommentarer inaktiverade.