Don’t fuck with my stereo

Blev förbannad på en vän idag. Hon har en väldigt dålig ovana att jämnt när hon är hemma hos mig sänka stereon. Gärna när jag är i ett annat rum eller inte ser. Jag kan acceptera och förstå att någon gör det (sänker eller byter musik) när det är fest men när jag sitter och lyssnar och hon kommer på besök så går man inte bara och gör sånt, särskilt inte bakom ryggen. Hon kan säga till mig att sänka, stänga av eller fråga om hon får göra det, då är det okay. Det känns lite barnsligt att jag blev så upprörd över detta men musiken är viktig för mig. Lite roligt var det att Janne förstog mina aggressioner, trode han bara skulle tycka jag var löjlig. Ibland glömmer jag bort hur unga vi är mentalt.

Tittade på film hos Janne i huset i går. Old School och Hollywood Homicide blev det. Ingen av filmerna skulle jag rekomendera. Första kändes som nått fattades. Väldigt lätt och tunn handling. Den andra var jag lite trött och missade lite av handlingen för min hjärna (kl. ett två kanske) hade gått och lagt sig före min kropp (kl. fem halv sex).

5 reaktioner på ”Don’t fuck with my stereo

  1. Sten skriver:

    Det där att sänka stereon, hemma hos någon man är på besök hos, helt fritt är dödsdom.. sånt gör man inte och jag har all förståelse i världen över att du blev förbannad!

  2. Kanske ska tillägga att det inte var någon speciellt hög volym eftersom Jannes flickvän var här och vi satt och pratade innan den andra tjejen tittade in. Vilket också gjorde mig mera arg.

Kommentarer inaktiverade.