The Butterfly Effect

Nu har jag också sett The Butterfly Effect och jag måste säga att det är en av dom bättre filmer jag sett i år. Kan säga att det är lite blandning mellan Memento och Donnie Darko. Gillar man dom filmerna så kommer nog The Butterfly Effect att gå hem. Kaos teorin har en del i handlingen också.

Ibland när jag ser en sten på gatan brukar jag tänka på kaos teorin. Undra vad som händer om jag sparkar på den? Tänk om det är meningen att jag ska sparka på den och jag går och tänker på det sen gör jag det inte och nått som inte ska hända händer? Den enda konekvensen jag hittills märker av är att jag snubblar på mina fötter.

2 reaktioner på ”The Butterfly Effect

  1. Michael skriver:

    Personligen tycker jag att The Butterfly Effect var väldigt dåligt om man tar och jämför med Memento eller Donnie Darko. Story var väldig tunn och skådespelar insatserna var totalt bedrövliga. Memento däremot var jäklig bra och spännande film.

  2. Den gång jag såg Memento var utan svensk text och då hängde jag inte med till 100%. Så jag fattade inte allt. Jag tyckte Butterfly Effect var bättre än Donnie Darko fast jag skulle nog behöva kolla den senare igen. Darko var lite för skum för mig just då.

Kommentarer inaktiverade.