En dag på jobbet

Jag hatar när man beställt nått som inte kommer när man vill. Vill ha min bluetooth grej så jag kan surfa på handdatorn. Jvla datorbutiken!

Igår så var jag, Janne och hans flicka ner på quizen. Han behövde vinna pengar så han kunde bjuda henne på mat när dom firar 2 månader. Fick ihop 480:- så det var en bra dag. Nu har jag råd att bjuda min flicka på mat nån dag också. Fixade nästan alla ”shots”frågor och Janne tog hem öl-hävartävlingen. Jag kan inte svepa och flickan trode vi inte på så det blev Janne som fick äran att svepa. Var lite trött i morse när jag skulle börja jobba vid 8 tiden, kom springandes när det ringde in. Var en kuklängd från att bli försenad.

Måste till arbetsförmedlingen idag också, inte det roligaste man kan göra på en fredag direkt. Känns som en sån där dag man måste fixa med massa småsaker som skjuts upp i vanliga fall.

En reaktion på ”En dag på jobbet

  1. Mikey skriver:

    Var du DIN kuklängd från att bli försenad så måste du ju ha varit sen ändå då.. hehe

Kommentarer inaktiverade.