Sjuktfel

Blev nått fel på anslutningen till mySQL så sidan fungerade inte. All anslutning till mySQL verkade vara bruten så det gick inte att skapa databaser eller installera om wp. Orkade inte kolla så mycket på det igår för jag kände mig så hängig och trött. Nu är det fixat och allt funkar som förr! Hoppas, hoppas. Skumt men det kändes väldigt konstigt när sidan inte funkade. Vill skriva det jag vill när jag vill. Sen är det ju aldrig roligt med saker som inte funkar.

Vaknade upp igår och kändes som jag svalt saharaöknen och rökt 30st Kubanska ciggarer. Var frukatnsvärd torr i minnen, orsak: snarkningar och andning med öppen mun hela natten. En näsa som det ran snor ur gjorde inte saken bättre. Jag var förkyld. Tyck synd om mig. Snälla. Hur mycket snor finns det i näsan? Borde man inte forska på sådana frågor? Vet inte varför jag blitt förkyld om jag ska försöka ta mig tillbaka till ämnet. Har inte gjort något extremt som ja
g kan komma på just nu. Somnade inte i en snödriva i torsdags efter quizen heller. Dricker mycket te och förbrukar regnskogar av snytpapper. Tog upp en ide med flickvännen som hon dissade direkt men alla genier blir väll inte erkända under sin livstid. Iden då vad gick den ut på. Jo hon skulle ha en sjuksyster uniform i latex och ta hand om mig. Vet inte varför hon dissade den iden då bilderna i mitt huvud ser ut att vara riktigt trevliga.

Imorgon så ska jag på häxkursen igen. Hoppas jag känner mig lite bättre imorgon bara. Ska bli skoj.