Facing my demon

Igår fick jag ta tag i en sak som blivit ignorerad en längre tid. Jag blev väldigt nervös av att möta den här personen men jag tror det gick bra. Kändes som det gick mycket bättre än förra gången och ärligt talat så kunde det nog bara bli bättre. Jag hade accepterat att jag förlorat en vän för så kändes det och hittar vi någon sorts vänskap igen så är det bara en bonus. Nu klarar jag av att träffa personen utan att må dåligt och det är också ett stort steg för mig. Ska börja behandla personen som jag själv vill bli behandlad sen får det bli som det blir mellan oss, vet inte om jag kan göra så mycket mer.

Efteråt så gick jag ner till Jonas och kollade på hans Canon Eos 10D. Känns lite mer rejäl än 300D men kostar 3-5000:- mer så det beror ju på hur mycket pengar man har och vill lägga ut extra. Kollade på några foton han tagit och det blir väldigt väldigt bra. Lite avundsjuk på prylbögen är jag, vill ju också ha en sån
men jag är en prylbög utan pengar. När jag känt klart på hans älskling gick vi ner på tvärtan (3’e gången jag vart där på kort tid nu), drack cider och pratade om livet, foto och kvalitetstid. Väldigt givande kväll som började med att jag kände stort behov av sällskap och gick till min stödkompis Janne. Händer väldigt mycket bara man kommer utanför dörren.