Fel på Firefox

Är hemma hos min mor & far nu. Nyss krasade jag Firefox 1.0PR. Började med att uppdatera ett thema jag hade till den gamla 0.9.3 versionen. Försökte sen använda det och nu går det inte att starta Firefox. Enda jag ser är felmeddelandet ”Error launching browser window:no XBL binding for browser”. Går inte att installera om heller. Lika fel då. Fan jag som älskade Firefox och nu kan jag inte använda den. Dynga.

Update1: när jag nedgraderade till Firefox 0.9.3 och sen tog bort det konstiga themat och installerade 1.0PR så fungerade det igen.

Update2: Fast nu är Firefox konstigt i menyer och uppförande. Högerklicks menyn är helt meno. Skumt.

Update3: Nu efter ännu en ominstallation så verkar det fungera bra med menyerna.

3 reaktioner på ”Fel på Firefox

  1. Patrick skriver:

    Avinstallerade du 0.9.3 innan du installerade 1.0? Att installera över en version brukar kunna ta sönder saker.
    Dina egna inställningar och bokmärken sparas separat i din windowsanvändarprofil.

  2. Nja jag tog bort allt installerade 0.9.3 (tog bort det felande themat) installerade 1.0 över den. Funkade inte med menyer. Avinstallerade allt tog bort firefox katalogen och installerade 1.0 igen och nu verkar det fungera. Ta i trä.

  3. Bella skriver:

    Heeeeej! Nu har jag äntligen fått fart på nätet!!! Vi ses på msn nån dag!:optimist:

Kommentarer inaktiverade.