Fika på söndag i en småstad

Senare igår ringde Janne och ville ta en fika. Fika stället var stängt på söndagar. Köpte några chokladbollar och var på väg till mig för att dricka kaffe. När vi gick förbi en pub så tyckte Janne att vi skulle ta en cider, jag föll för grupp trycket och hängde på. Pratade ganska mycket om allt. Klockan var ca 21.15 och Jannes sista buss gick vid 20.45. Min soffa fick besök. Tänkte kolla på The Ring, den Amerikanska versionen. Båda har sett den Japanska, början var väldigt lik den Japanska. Janne orkade bara titta på halva. Sen somna han och lät massa konstiga ljud från min soffa. Jag har så svårt att sova, verkar som mitt dygn inte är riktigt vanligt. Sena nätter, måste försöka komma in i vanlig rytm igen.

En reaktion på ”Fika på söndag i en småstad

  1. Jan Banan skriver:

    Din Apa. Ditt meno! Får mig att låta som en alkoholiserad tröttis. Eller.. Förresten.. Det var inget. Hmm…

Kommentarer inaktiverade.