1år

Blev en helkväll på krogen igår skulle bara ner och titta på matchen (Tottenhamn – Liverpool (2-1)) med Janne men fick besök av vänner och stannade hela kvällen. Lite tråkigt bara att jag inte hade några pengar att bjuda för så man kände sig som en snyltare. Riktigt rolig kväll. Sov hos Ammie så jag måste gå hem och hämta mina kläder till innebandyn. Skänt att spela och få springa av sig alla dagenefter syndrom. Fast jag brukar bli helt slut efter. Ska försöka skriva en önskelista till jag fyller år, skulle vilja ha nått album med Sizzla och Eek-A-Mouse men vet inte vilka som är bra. ECW dvd’er är också välkommna. Jonas visade sitt nya trådlösa nätkort och då blev jag lite sugen på ett sånt till handdatorn så jag också kan ligga i sängen och surfa. Prylbög? Nja kanske lite då.

Kom på att jag bott här 1 år nu. Tycker om min lägenhet, inte värdens största direkt men den är bra till mig. Älskar mitt kök, röka lite, lyssna på bra musik och bara sitta där och tänka.

Har fått mitt första commentspam, skönt att det finns ”Comments Moderation” i nya WordPress. Tar lite extra tid innan kommentarerna kommer upp men det är det värt om man slipper spamen.

Ammie’s krav om jag ska kolla Real Madrid matchen ikväll. Du måste fixa mat till mig. Fan jag måste ta och visa vem som bestämmer innan hon blir för dominant. Tror hon får nöja sig med nått att värma i den micro hon inte har. Muhahahaha. Fast det är ju så att är jag elak så får ju jag och bara jag sota för det så jag kanske skulle vara snäll?

Vuxen

Frågat min syster om hon ville göra om designen på sidan. Kanske kan bli ett samarbete, om vi lyckas hålla samms en längre tid. Ska nog gå bra om båda anstränger sig lite. Hon var/är duktig på att göra websidor och hon tyckte det var roligt. Fårse hur det blir.

Min flicka kom på den genialiska (idiotiska?) iden att bjuda mina föräldrar på nyårs middag. Hon ska försöka lära mig att laga mat. Blev hånad i morse när jag inte kunde göra vändstekta ägg. Fick räkna upp allt jag kunde göra i köket, öppna pizza kartongen räknades inte. Jag själv tycker jag klarar mig bra med maten, just nu står min hynda och flicka i köket och gör mat till oss tre. Alla tre gör det dom är bäst på.

2st dikter av en sexuellt frustrerad Jan-olov (Naken-Janne?).
Läs mer

Fika på söndag i en småstad

Senare igår ringde Janne och ville ta en fika. Fika stället var stängt på söndagar. Köpte några chokladbollar och var på väg till mig för att dricka kaffe. När vi gick förbi en pub så tyckte Janne att vi skulle ta en cider, jag föll för grupp trycket och hängde på. Pratade ganska mycket om allt. Klockan var ca 21.15 och Jannes sista buss gick vid 20.45. Min soffa fick besök. Tänkte kolla på The Ring, den Amerikanska versionen. Båda har sett den Japanska, början var väldigt lik den Japanska. Janne orkade bara titta på halva. Sen somna han och lät massa konstiga ljud från min soffa. Jag har så svårt att sova, verkar som mitt dygn inte är riktigt vanligt. Sena nätter, måste försöka komma in i vanlig rytm igen.

Svamel

Fick ta skattepengar och betala hyran för, men jag vet inte om jag hinner betala före den sista hoppas det bara. Jag har vikarierat den här månaden och fick bara 1900:- i a-kassa. Får lön nästa månad från komunnen. Med en hyra på 2500:- räkningar och skuld på ICA kortet blev det inte så mycket över. -2500 blev det när allt var klart, jag har tänkt spara dom pengarna till nått vettigare, kanske en resa.

Såg ett program om dykning för några dagar sen och blev så så så sugen på att vara några meter under ytan igen. Att känna lugnet, trycket från vattnet. Så underbart. Längtar, att få se ytan försvinna när man sakta sjunker ner mot botten. En spark med fennan och man glider, sakta, lugnt, skönt. Men man måste alltid upp igen.

Soundtrack ”The Charlatans – Melting pot” som jag lånat av Jan-olov, ska spela av den på min MD någon gång. Dricker första koppen kaffe innan jag ska gå till jobbet. Avensjuk på Jan-olov,
han vet varför. Jonas har köpt en ny digitalkamera, en 5megapixel (kan inte vara sämre än mig). Hoppas jag får mitt minneskort idag.