Finns det något bra Google maps plugin för WP?

Jag behöver ett plugin för WordPress som helst kan visa poster på en Google maps karta. Inte bara nått som man länkar in i varje post utan nått som man kan ha på en egen sida. Det jag har hittat är geo-mashup-plugin som sätten en pin på en karta för varje post. Problemet med det pluginet är att det inte fungerar bra i WordPress 2.5 och jag har bara fått det att fungerar i Internet Explorer. Det skulle vara bra med ett plugin med de funktionerna som Geo-Mashup har men stabilare och fungerande i flera webbläsare.

Det är till sidan resor.myworld jag skulle behöva ett sånt på alla nya poster. Jag åker till Thailand snart och det skulle vara bra att kunna visa var man är och varifrån inlägget skrevs.

Någon som har några förslag på plugin? Skriv en kommentar.