Förkyld eller?

När jag kom hem från badhuset så gick jag ner på puben där Jonas och några kompisdar väntade. Drack någon cider tills quizen börja. Var inte så många av dom vanliga stam-quizarna som var där. Mest var det äldre, ja 30+ räknar jag som äldre. Torska på första mellan frågan men sen tog vi alla utom en, och vi vann quizen också. Tog med mig 200:-kr in, vann 120 kr i ”presenkort” plus att vi ska dela på ett 300:- presentkort på 3-5 pers så det blir några öl/cider var. Tänkte att jag skulle ta och äta frukost där idag. När jag vaknade kände jag mig så dålig, nej det var inte den bekanta känslan av baksmälla. Nös och kände mig förkyld så det fick bli några filmer och lite fil. Kollade på G.I Joe Spy Troops – The Movie och Marines. G.I Joe är en teknad film om dom där leksakerna man kunde köpa när jag var liten. Marines var envanlig Amerikansk film om hur tuffa US Marines är, tråkig tycker jag.

Idag ska jag köpa en pre
sent till min gudson, tror det blir en Nasse mjukisdocka. Ska rådfråga mor min så han får nått som passar hans ålder. Tänkte även försöka rösta idag också, blir ett JA. Måste även till arbestförmedlingen för dom skicka ut en förfrågan.

Med 600:- kvar så blir det ingen 24 box den här månaden, får vänta och se om två veckor igen. Var skönt att vinna presentkorten igår. Nu kan jag äta ute två gånger, behövs nog så mitt ICA kort får ta igen sig.