Nasse, en lång kö

Jag köpte en Nasse mjukisdocka till min gudson, mamma köpte en duplo bil. Men jag hoppas han blir nöjd med Nasse. Igår kväll titta Jonas förbi och drack nån öl sen skulle vi ner på krogen men det var för mycket kö (4 pers) så vi orka inte gå in. Nu snart, jag känner mig jäktad, ska vi på en fest sen ska vi ner på quiz krogen och dricka upp våra 300:- pressentkort. Var och köpte en vinare (Boris 49:-) så jag har nåt att dricka. Bra med vin för det är billigt. Jan-olov ringde nyss så jag ska möta han på krogen. Han verkade lite ledsen. Var hemma hos mor & far idag, åt mat och lekte med Nico. Tittade på Sverige vs San Marino, synd att Zlatan var så ego. Inge fel på att vara ego men man måste ha nått att backa upp med. Tycker inte Zlatan gör det riktigt än. Typ som Inzaghi i Italien han är också ego men han är super bra. Zlatan saknar det lilla extra men det kanske kommer. Tryck på länken nedanför så finns det en bild på Nasse och min Pokemon nyckelring jag fick av mamma. Snart är det fest.


Nasse

Min vakande pokemon