Google Talk till far och mor

Nu har jag fått både min mor och far att installera gtalk. Det är ett stort steg av min konservative far att göra nått sådant men jag tror han kände sig lite utanför när han sett att mamma och jag brukade chata. Tid och tålamod tog det att instruera honom på telefon hur man installerar gtalk. Att skriva in användarnamn och logga in kunde han själv. Min far ringde mig hem en gång och nästan skällde ut mig när jag installerade Firefox på deras dator och den registrerade sig som standard webbläsare, han kände inte igen sig och det gick absolut inte att använda nått annat än IE. Så konservativ kan han vara. Nu måste jag bara förlika mig med den konstiga känslan att chata med mor och far. Fast det är skönt att kunna slänga iväg ett meddelande bara så där när det kanske inte är så viktigt det man vill säga.