Gott Nytt år

Nu är det snart slut på 2006 och ett år till har gått. Till nästa år vill jag bli lite modigare det är väll mitt nyårs löfte eller tanke som jag har. Det är inte så mycket jag skulle vilja ändra på annars. Det här året har varit väldigt upp och ner men slutade roligare än det andra började. Det var bra att jag började skolan för det är väldigt givande. Foto tycker jag är kul och ibland så lyckas man få till bilder som man är nöjd med. Mera träning nästa år. En stor lyckönskning till syster och Kalle (hennes vän) och deras flick/pojkvän. Hoppas dom får något bra jobb nere i Australien. Och kommer hem välbehållna om några månader. Janne, Mary Ann, Ammie, Lo, Jonas och Bella hoppas jag det går bra för också. Evelina hade turen att snärja stadens bästa kille (efter ett bra tag) så hon behöver inga lyckönskningar.