Grattis gamla dam

Igår var jag ute i Göteborgsnatten och firade en kompis jag lärt känna lite under tiden jag bott här. Varken jag eller Evelina känner så många personer här nere så vi har försökt vara social och träffa människor när tillfälle ges. Tjejen som firades igår har vi prata med om att ta en barrunda någon gång. Hon är också nyinflyttad och känner inte till så mycket om nattlivet här heller. De ställen vi nu har utforska ligger på 2:a långgatan. Det är billig öl och ganska sköna ställen. Igår var vi på ett Tapas ställe, vi har vart på afterwork öl där för några veckor sen. Nu måste jag bara komma på en bra födelsedagspresent som hon ska få om några veckor när hon har födelsedagsfest.

Dagen efter

40 års fest igår. Det var min farbrors flickvän/blivande fru som fyllde år. Det blev ganska sent och jag tycker synd om min flickvän som måste upp och jobba vid 8. Det var roligt att träffa kusiner och släktingar. Igår lyckades jag dessutom krascha min flickväns bärbara dator med Windows Vista. Inte ens felsäkert läge gick det att starta i utan att få blåskärm. Efter några timmar och ”starta med senaste fungerande version” lyckades jag få datorn att starta så jag kunde fixa till den. Windows XP är mycket mer förlåtande och lättare att fixa än Vista. Regn och rusk ute idag så det blir en hemma dag med film.

Tack för i fredags

Festen i fredags var lyckad. Janne fick stryk i Pro Evolution Soccer (bäst fotbolls spelet till xbox) med 2-0 i vår enda match för kvällen. Städningen dagen efter var inte alls så farlig och det verkade som alla hade haft det roligt. Kanske skulle boka in en till om två år igen. Lördagen och söndagen tillbringades väldigt lugnt med flickvännen. Vi började spela Baldurs Gate 2 på xbox och hon tyckte det var roligt. Jag tyckte det var väldigt kul att spela tv-spel med henne. Snart blir hon nog så nördig att jag inte får sitta där själv… eller kanske jag skulle ge henne World of Warcraft i present när hon fyller år om några dagar. Då kan vi spela det tillsammans.

Ses ikväll

Om några timmar så tänkte jag ha inflyttningsfest. Lägenheten jag ska ha den i och bor i har jag varit bosatt i de senaste 20 månaderna. Ungefär sån tid har det tagit för mig att få som jag vill. Jag har inte byggt om eller nått sånt men nu känns det mer som det hem jag vill ha. Det går ganska långsamt för mig när jag gör saker har jag märkt. Egentligen är det inte bara en inflyttningsfest utan en födelsedags fest också. Det blev en kombination eftersom jag inte haft inflyttningsfest och fyllde år för 2 dagar sen. Lite visare tror jag att jag blev nu när jag är 28 år men visheten kom inte som en blixt i skarven 27/28 utan växte nog fram under året som gått. Nu ska jag återgå till att städa, förbereda bålen, handla och dricka lite kaffe.

Gott Nytt år

Nu är det snart slut på 2006 och ett år till har gått. Till nästa år vill jag bli lite modigare det är väll mitt nyårs löfte eller tanke som jag har. Det är inte så mycket jag skulle vilja ändra på annars. Det här året har varit väldigt upp och ner men slutade roligare än det andra började. Det var bra att jag började skolan för det är väldigt givande. Foto tycker jag är kul och ibland så lyckas man få till bilder som man är nöjd med. Mera träning nästa år. En stor lyckönskning till syster och Kalle (hennes vän) och deras flick/pojkvän. Hoppas dom får något bra jobb nere i Australien. Och kommer hem välbehållna om några månader. Janne, Mary Ann, Ammie, Lo, Jonas och Bella hoppas jag det går bra för också. Evelina hade turen att snärja stadens bästa kille (efter ett bra tag) så hon behöver inga lyckönskningar.

Midsommar firande

Verkar som jag ska ut på en ö i morgon. Fira midsommar med grillning, vin, menthol cigg och en sovsäck. Blir övernattning i sovsäck. Känns lite ambitiös när de fixat med allt (frulle, lunch, stuga) en kompis som planerade och ringde mig för ca 1 timme sen och fråga om jag ville med. Eftersom jag inte hade nått annat inplanerat så var det bara att hänga med. Blir nog roligt.