Helvete! a.k.a Vad har jag glömt?

Ja nu är jag framme i Norrköping och jag fick ingen rödmatta när jag klev av tåget däremot stog Daniel i köket och lagade mat. Gott gott när man suttit 4 timmar på ett tåg. Glömde bort extra md-skivor, maten jag hade gjort, tänkte spara pengar och slippa sj’s överpris mat men det gjorde jag inte. Inte så farlig ändå. Fick med mig ”K’s Choise – Almost happy” och ”Mann Aimee – Lost in space”, två skivor som går att lyssna på flera gånger. Blev en tripp till Boa och införskaffning av alkoholhaltiga drycker. Min tanke att vara nyckterist höll inte hela vägen. En flört med min ärkefiende ”tobaco” blev det också då jag hittade mina älsklingar ”Camel” och man inte kan resa så långt utan att rökpauser. Många brutna löften för min del men det är ju Daniels 25 års dag på denna jord så lite får man bjuda på.

2 reaktioner på ”Helvete! a.k.a Vad har jag glömt?

  1. Hilda skriver:

    Hmm vad kan en liten kille som dig göra i en stor stad som Norrköping då? bara 5 mil där ifrån jag har tillbringat min senaste vecka. Hoppas du har det bra så här i Sverige och allt! Var väl ett tag sen du var i ett riktigt land som Sverige 🙂

  2. Känns ju lite konstigt när man inte har isbjörnar som springer omkring på gatorna, känns inte riktigt hemma utan dom. 😎

Kommentarer inaktiverade.