Hjälp med mat

Fick en bordsfläkt av min mor. Behövligt i denna värme. Men man ska inte klaga när solen tittar fram. Sommaren verkade komme ändå. Lite synd om alla som måste börja jobba nu när det är soligt. Jag hoppas det regnar en dag snart så jag kan städa.

En flicka från förr och jag pratar igen. Flicka är hon så klagomål får jag. Tänkte att när jag orkar ska jag bjuda henne på mat för förra gången jag gjorde det så dög det inte. Tänkte vara seriös och revanschera mig så hon inte kan klaga nått mer (på det). Därför behöver jag någon maträtt som är enkel att laga, ser imponerande ut och inte inehåller lövbiff. Det viktigaste är att den är enkel att laga, ser imponerande ut och inte inehåller lövbiff. Eftersom jag misslyckades med att göra äggröra (hur fan ska jag veta att man måste vispa ihop allt i en skål, ska det inte bara vara att köra ner i stekpannan och vips så är det klart?) så är enkelheten viktig och att det ska se imponerande ut. Har någon läsare tips på vad jag kan göra? Alla havsdjur är också banlysta från maten.

2 reaktioner på ”Hjälp med mat

  1. Sten skriver:

    Varför dög det inte? Måste ändå vara tanken som räknas i lägen som dom.

    Men men, jag hade bjudit på tacos. En bra och god rätt. Man får chansen att se den andra kladda och spilla men samtidigt kan dom inte säga nåt för det är gott som få!

  2. Jo jag trode också tanken räknades men det verkade den inte gjort. Sen var det lite olyckligt att flickan måde väldigt dåligt just den dagen också. Tacos är nog ingen höjdare heller (med henne) för det åt vi några gånger så hon blev trött på det. Annars så brukar tacos vara bra, svårt att misslyckas med och gott.

Kommentarer inaktiverade.