Vackra tillflykts ort

Flydde min något för varma lägenhet (nu har jag 27 inne och det är 22 ute). Tillflykten blev hos farmor och farfar i deras stuga. Hade glömt bort hur vackert och lugnt det är där. Badade några gånger till. Det var 20-22 grader varmt i havsvattnet. Farmor fyllde år och jag köpte en liten flaska mörk rom till henne, hon älskar rom och jag hade fått för mig att hon bara drack mörk men det var vanlig (ljus) Bacardi hon brukade dricka. Läste ut Rosemary’s Baby, boken var bättre än filmen. Även Vingklippt ängel han avverkas innan jag åkte hem. Rekomenderar den senare om man inte läst den. Biografi om en deprimerad flicka.

Gårdags kvällen drack vi lite rom, satt och pratade eller lyssnade på farmor & farfar när dom berättade om sina tidiga år. Dom verkade inte vara rika på pengar men dom verkade klara sig bra ändå. Väldigt mycket jag inte vet om dom.

Jag har tjatat på farmor i hela mitt liv att hon ska sluta röka. Känndes lite jobbigt när jag frågade om jag fick ta en ciggaret av henne.