Home again

Kom hem i går vid nio, sov vid tio. Lång tågresa som under första etapen mellan Köpenhamn – Stockholm sov bort långa stunder av.

Måndag morgon vid 5 tiden när jag skulle till mitt tält och sova några (2) timmar innan första pendeln till Köpenhamn gick. Kom fram så jag såg mitt tält och tänkte vad fan har hänt när jag såg ett tält ligga i leran. Till min stora lättnad så var det inte mitt tält, mitt tält stog fortfarande upp. När jag kom närmare såg jag att den där grejen ovanpå ventileringen var borta. Hmm tänkte jag fan vilka idioter har gjort det då tänk om det regnat in? Minuten senare märker jag att någon har slitit upp dragkedjan och tagit min backpacker ryggsäck, mestadels innehållande klädder och min Cannon Ixus kamera som jag hade utifall digitalkameran skulle få slut på batterier. Någon hade alltså stulit allt jag ägde förutom en kofta och liggunderlag/sovsäck. Koftan tog jag i en plastkasse och knallade till mina bekanta från Söderhamn. Fick slumra i deras tält någon timme innna pendeln.

Blev ruggigt förbanad på den som snott mina favorit jeans som jag har slitit på i många år. Mina teka-sandaler som jag rest jorden runt med. Min rygga som jag rest på 5 festivaler och jorden runt med. Dom där super sköna pyamas byxorna som var gjorda i Kambodja (säkert av barnarbetare men dom var super sköna). Du kommer säkerligen att få det du förtjänar :twisted:.

Känner mig väldigt miljöskadad nu när jag är tillbaka i verkligheten. Nu kan jag inte röka lika mycket heller som jag gjort under dom senaste fem dagarna. Kanske ska dra på sig lurarna och sätta sig med lite snabbmat i parken. Nu ska jag gå och duscha med mina kängor.

En reaktion på ”Home again

  1. Sten skriver:

    Fan vad trist att dom snott från dig. Har faktiskt aldrig under mina år på festivalen blivit av med minsta lilla grej.. ta i trä

    Kan tänka mig att kängorna behövde en rejäl dusch 🙂

    Vad såg du för band. Vad var det största minnet från festivalen och vad hände mer?

Kommentarer inaktiverade.