(more) Live @ Roskilde

Igår kom 2 flickor och hälsade på i mitt tält. Jag log och försökte sova. Dom tyckte jag skulle med på Beenie Man (?). Jo jag hade ju inte så mycket bättre för mig så. Toa skulle dom på först och när vi står i kön så kommer en av Söderhamns tjejerna ut från toaleten. Så jag hittade på lite folk jag kände. Blev lite mera festande igår när jag hittade några jag kände sen hade dom ett partytält. Lite småseg idag när jag vaknade vid 10 tiden. Frulle och in för att se Raised Fist. Gick fortare än jag trode och får fördriva lite tid vid datorn. Så jävla mycket lera här. När jag ska sova så får jag först torka av byxorna från lera, sen skosnörena, skorna, ta av mig skorna i en plastkasse och lägga in byxorna på en tidning. Men jag ska inte klaga så mycket för det har inte regnat in ännu. Raggarduscharnas prins leker man, kändes lite onödig att duscha när jag åndå inte har så mycket lerfria kläder. I morgon ska jag lyxa med rena strumpor :grin:. Mera klotter har jag fått på mitt tält. Tur att jag inte ska ha det med mig hem. Hoppas det står den sista natten bara. Ska försöka hinna med dom tidigaste tågen i morgon så kanske jag hinner äta i Köpenhamn. Lite lite längtar jag hem till min säng.

Morrissey var underbar igår. Några låtar var det allsång på. Fast Pixies är ändå det bästa jag sett i år. Raised Fist om 5 minuter. Out från Roskilde.