Hur mår han idag då?

Jo tack, ganska bra har lite början till en huvudvärk. Var riktigt roligt igår. Det lag jag var med i vann i brännboll. Insåg att det är väldigt svårt att springa med ett vinglas utan att spilla. Och man får sådana charmiga röda fläckar när man spiller. Spelade brännboll 4 perioder och motståndarlaget var dubbelt så många som vårt lag, det berodde inte på alkoholen då. Lite senare blev jag fascinerad av att jag tog mina röda converse istället för dom svarta när jag insåg att jag tittade på mina svart converse ändå. Verkar som inte jag heller blir smartare av alkohol. Ännu lite senare började jag dricka vatten och det var smart gjort. Janne och A åkte in till stan i bilen före mig, dom skulle vänta på mig inne i stan. Fick ett telefonsamtal innan jag var inne i stan. En av dom var jätte dålig och den andra var inte långt efter. Så kvällen slutade med att jag fick hjälpa och stötta en vän hem. Somnade på soffan och vaknade första gången vid 7. Somnade om och vaknade vid 11. Ska ta en dusch nu och kolla om Janne och hans bror fortfarande spelar minigolf.