Varför är det så många bollar?

Idag ska vi fyra musketörer (Me first, Janne, hans flicka och A) ut till en liten håla och spela brännboll. Om regeln att alla sporter blir roligare med alkohol så ska vi ha en väldans rolig kväll. Brännboll är ju inte direkt nått man är bra på och alkoholen gör ju inte direkt så man blir bättre men man har roligare. En flaska vin och menthol cigg är mitt gift för ikväll.

Igår år jag middag med min stödkompis och hennes vän. Dom två är kristna och förstör min något fördomsfulla bild av hur kristna ska vara.

Annars har det vart lite strul eller tjafs med en person om saker som man inte ska tjafsa om men gör det ändå för man kanske inte vet vad man ska göra. Tjafsar bara för att bråka. Fast om man ska se något positivt med det så kan jag få mycket träning i att säga ifrån när jag tycker jag blivit illa behandlad och det behöver jag bli bättre på. Och jag kan tänka på hur jag vill bli behandlad och behandla perso
nen så.

En reaktion på ”Varför är det så många bollar?

Kommentarer inaktiverade.