Hygliga timmlöner

Haha jag var helt hål fri. Men tandläkaren pratade nått om mina visdomständer? Vet inte riktigt vad hon mena men jag blir inte förvånad om jag måste dra ut dom om några år. Eftersom jag inte hade några pengar, suprise när har jag det då? Fick jag betala på faktura och då tar dom 50:- extra så allt gick på 414:- allt som allt tog det ungefär 30 minuter inklusive min väntetid. Roligare kan man ju ha för dom pengarna.

Idag fick jag pengar, när jag var klar med räkningar har jag 800:- kvar. Verkar som jag måste våldgästa mor och far den här 2 veckors perioden igen. Inte nog med det jag behöver ett par nya skor också. Kände det igår när jag måste springa till jobbet. Mina converse är så gott som slut. Måste jag köpa nya skor så ska det vara converse eller dom där kopiorna jag såg i stan. Dom med peace tecken och hjärtan på, synd att det var tjej skor bara. Ska försöka hålla ut tills vintern och köpa ett par riktiga vinterskor.

Min syn på EMU:
Hörde ett bra (enligt mig) citat som speglar min syn på EMU.

Man måste vara med på träningarna för att få spela matchen.

Är man med i EMU till 2/3 så ska man gå med fullt ut tycker jag. Man kan inte bara vara med till viss del, antingen är man med eller står man utanför till 100%. Om vi skulle rösta till EU idag vet jag inte vad jag skulle rösta, men troligen NEJ. Men när vi är med i EU och EMU (2/3 eller nått sånt) så är det bara att fullfölja tycker jag. Är väll som den blåa Jan-olov säger, det är för mycket konservativa komunister i Sverige.