Real real vad jag älskar er

Såg att Real Madrid vann sin Champions league match. 4-2 hemma mot Marseille. Enligt Aftonbladet spelade dom bra. När Real mötte och slog Valladolid (7-2) spelade dom stundvis gudalik fotboll. Synd bara att vissa spelare inte får de creeds som dom borde, jag tänker på Salgado och Raul. Raul är enligt mig värdens bästa fotbolls spelare. Skulle jag bygga ett lag så var Raul den första jag skulle värva, kosta vad det vill. Mot Valladolid vissade han en del av sin klass.

Salgado en annan favorit som är en mycket offensiv högerback som ständigt står i skuggan av Roberto Carlos (en väldigt offensiv vänsterback). Tillsammans är dom helt undebara och borde vara förebilder till alla ytterbackar. En orsak till att jag älskar Real Madrid är att dom spelar fotboll som jag vill. Det gör inte så mycket om man släpper in 2 mål då gör man bara 3 (eller 7) framåt så vinner man ju ändå. Och är man på motståndarns planhalva så är det svårt för han att göra mål. Verkar som Beckham har kommit in i laget nu. De matcher jag såg med han i laget så tillförde han dom långa inläggen, Zidane och Figo är ju mera driblers och har inte Beckhams 50+ meter precision passningar.

Mitt andra favorit lag Sparta Prag torska mot Chelsea, men jag hoppas det går bättre i fortsättningen. Såg Sparta när mor och jag var i Tjeckien -01 och dom spelade mot Spartak Moscow (om det stavas så?). Dom blev genast en favorit och dom brukar slåss mot Slavia Praha om liga guldet. Nu hoppas jag bara att Manchester United åker ut ur Chamions leage så fort som möjligt och att det går dåligt i Engelska ligan. Ogillar starkt United.