Inget för mig

Idag har jag varit och träffat en tant som jag känner via en praktikplats. Hon hade ett nytt spännande företag som hon ville ha med mig i. Varningsklockorna började ringa och jag hörde mig för med Janne om han visste vad hon hade för sig. Han visste inte riktigt men sa åt mig att passa mig. När jag kommer stället vi skulle träffas på och dom (hon och hennes väninna) börjat prata så fattar jag att det är någon variant av pyramidspel. Man måste rekrytera nya säljare som i sin tur ska rekrytera nya. Hon som jag känner lite har eller är med i några stycken sådana så jag blev inte förvånad. Innan jag åkte till Indien ville hon ha med mig i någon sorts dvd uthyrning. Jag tackade lite försiktigt för mig, sa att jag inte var intresserad och gick hem igen.

Snart måste jag ringa till min förre hyresvärd och berätta att jag råkat tappa bort hanns nyckel till förrådet jag hyr. Och jag som skulle vart ute ur det i början av juli.