Klart, så skönt

Idag så tog jag tag i lite saker. Bland annat så ringde jag min förra hyresvärd och sa att jag råkat tappa bort hanns nyckel till förrådet. Han tog det bättre än jag trott, jag hade förväntat mig att han skulle bli ganska arg. Sen ringde jag min snälla far och frågade om han ville köra lite grejer och det kunde han. Så nu efter ungefär 1 1/2 månad försenar ut flytt från förrådet står alla grejor i min lägenhet eller lite utanför i trappan också. Jag har turen att få hyra ovanvåningen i ett litet hus. Nedanför mig bor en kille som är lika gammal som jag, han jobbar i Norge på veckorna och sen blir det fest på helgerna. Jag är sällan hemma och sover hos min flickvän som bor hiundra meter bort. Så huset jag bor i har det väldigt lugnt. Min flickvän fick ett lass kört av hennes flyttgrejer också och hon har inte så mycket kvar efter det.

Skönt att bli klar med flytten. Fast min kropp tycker annorlunda efter allt bärande.