Lite smått

Hunden har lärt sig ett nytt trix. Nämligen att rymma genom att hoppa över staketet på framsidan hemma hos mor & far. Inte är han sen att visa sina konster heller. Fyra gånger blev det idag på några timmar. Elstängsel var mitt förslag men det röstades ner. En annan ide kunde ju vara att dresera hunden men det verkar inte han vilja vara med på.

Verkar som mitt huvud är borta. Några dagar sen hittade min far en limpa i kylen som jag hade lagt dit utan att veta av det. Nyss så missade jag att göra det viktiga ärendet på affären. Skulle hämta ut böckerna och köpa lite frulle. Kommer hem med frulle men inga böcker :?:.

Den här veckan har mestadels varit soft med återhämtning och lite dator problem. En kille som jag brukar hjälpa med datorn ringde i tisdags då var det nått fel. Datorn startade inte. Fixade det genom att dra ur och sätta i kontakten på moderkortet. Ja jag vet inte heller varför den inte startade men det gjorde den sen. I går var det problem igen. Nu gick det inte att komma in på säkra sidor på internet, banker och dylikt +lite mera fel. Så Nico och jag fick åka ut och fixa det, total tid ca 1 1/2 timme. När vi är hemma ringer han igen då har han fått sin externa hd som han ville ha hjälp med så jag ska ut på måndag igen.

Nu ska jag ta det lugn i helgen med min nyinköpta Gamecube och spela igenom Zelda.