Presidentval och lite mera från Roskilde

Idag är det presidentval. Real Madrid ska välja ny president. Vallöftena ser ungefär ut som ett vanligt val, undra bara vilka som kommer att infrias. Själv vet jag inte så mycket om dom olika kandidaterna men jag hoppas att den nuvarande (ex eftersom dom just nu inte har någon president) presidenten återväljs. Han verkar ha gjort mycket bra för ekonomin och jag tycker han verkar vara en bra man för framtiden. Sportsligt kan man ju inte vara nöjd senaste året men det verkar han vilja göra ändring på.

Roskilde
Banden jag såg eller ville se:

Mnemic (öppningsband som var ett tråkigt metal band)
Dropkick Murphys
Sahara Hotnights
Joss Stone
Pixel (spelade före nedanstående band)
The Renegades of the Gameboxen (ville se dom men dom blev lite sena och jag ville se Silver hellre)
Silver
Graham Coxan
N*E*R*D (för mycket folk)
Pixies (bäst)
I Am Kloot
Lali Puna
Beenie Man
Iggy & The Stooges (dåliga)
Kings of Leon
Morrissey (näst bäst)
The VVon Bondies
Raised Fist
Muse

Pixies och Morrissey var ju dom stora anledningarna till att jag ville åka. Trodde själv att jag skulle gilla Morrissey bäst men Pixies skrammel på Oranga scen var helt underbart. Roligt att jag träffade Söderhamns tjejerna. Blev lite mera festande när jag träffade på dom och vi hade bättre saker (dricka öl) för oss att göra när Franz Ferdinand spelade så dom missade jag. Muse var ett band jag hamnade på när jag följde med en av tjejerna och köpte cigg (nej det var inte menthol nu). Tyckte dom var riktigt bra när jag var påverkad av rödvin, ska ta hem och lyssna lite mera på dom.

En reaktion på ”Presidentval och lite mera från Roskilde

  1. Daniel Olovsson skriver:

    Med min otur tvingades jag stanna hemma pga dåligt med kapital @!# men jag får väl spara till nästa år då 🙂

Kommentarer inaktiverade.