Love These Hippie Things

Förra sommaren var en rolig sommar med kanske lite för mycket festande än vad som är hälsosamt. Den här sommaren har inte alls varit lika rolig. Fast den har haft sina ljus glimtar (t ex roskilde). Mera upp och ner med hur jag mått och långa stunder där jag kännt mig väldigt osocial och orkeslös. Några grejer har blivit bättre dom senaste dagarna. Jag kommer nog alltid att vara livrädd när en tjej vill prata (för då är det något jobbigt som kommer) men ibland kan det göra saker bättre.

Fick ett hjärta av min mor.
Hippie Things

En sak som jag förstått är att jag har en väldigt snäll och omtänksam mor som inte alls får den uppskattning hon egentligen skulle förtjäna.

Lite mera hippie saker jag fått av mor.

Har en palestina schal också. Finns ett fint foto när jag står i blöja (ca 23 år sedan) med den runt axlarna. Nu brukar jag bära den på vintern (scalen inte blöjan) när det är kallt ute.

Hippie Things

Hippie Things

3 reaktioner på ”Love These Hippie Things

  1. Sten skriver:

    Man ska vara snäll mot sin mor så är hon snäll tillbaka, du verkar ha en mycket bra mor. Var rädd om henne!

  2. Den jag fått av min mor är från 70-talet och säkerligen användes av henne för att sympatisera med Palestina.

Kommentarer inaktiverade.