Meno med ip nr

Det har inte blivit några uppdateringar på länge för att jag kommer inte in på myworld.se från min hemdator. Vilket är mycket skumt för det fungerar på andra datorer. Det verkar vara något problem med mitt ip nr. För när jag fick ett annat ip med mitt kabel modem så fungerade det. Modemet ska tilldelas dynamiska ip nr när man stänger av och på dom men jag har haft samma ip de två år som jag använt modemet. Fick ett annat ip tillfälligt för någon dag sen och då fungerade det att komma in på sidan men sen blev jag tvungen att stänga av det och fick det gamla ip nr jag haft i snart två år och det gick inte att komma fram igen. Nu sitter jag vid Bellas dator och skriver det här, hon har samma Internet leverantör som mig så det verkar bara vara mitt ip nr som inte fungerar. Skumt.