Midsummer second night

Mikos pressent kom med posten igår. Var ett litet vaderat paket innehållande en trippel cd med Springsteen från sommarens andra konsert i Göteborg. Fast jag aldrig kommer att bli lika Springsteen galen som Milko var den helgen ett bra substitut för festivalerna jag inte var på. Måste ju få lite live musik upplevelser varje sommar.

Den helgen innehöll fester med konstiga människor, första gången jag vart ut i Göteborg, vilse i Frölunda, middag med Milkos storasyster, polistaxi, övernattning i en galeria som jag i efterhand tycker kanske var lite dumt och en galen Persson som skulle jaga och ta i mig (ush).

3 reaktioner på ”Midsummer second night

  1. Mikey skriver:

    Glöm inte vad som försigick hans jakt på dej! Vem han suttit och gosat med i gallerian.. ;p

  2. Mikey skriver:

    Förtal när vittnen kan intyga att det är sant? Han vinner aldrig i rätten..

Kommentarer inaktiverade.