Royal Rumble 2004

Royal Rumble wwe’s första gala 04. Dom vanliga matcherna på Rumble var ok. Själva stöket var ett av dom bättre på senare år. En av dom bästa vinnarna måste jag säga. Synd bara att jag inte känner nått när jag kollar på wwe, vet inte vad det är men den där känslan finns inte där. Vet inte om jag har vuxit ifrån det eller om vi bara behöver en paus. Vi har haft en ganska lång paus nu men vi kanske behöver ta ett längre break. Eller så kanske det är fel på dig, du kanske inte längre ger mig det jag vill ha. Kanske får börja leta bland NWA-TNA, AAA, CMLL, ROH eller gå till andra sidan och invadera Japan. Vi kanske inte har någon framtid?

3 reaktioner på ”Royal Rumble 2004

  1. Janos skriver:

    Henrik din :devil: :censored: !
    Innan du har någon rätt att döma ut WWF/WWE måste du först se fler matcher från 80- och 90-talet. Såsom WWE-novis, vilket jag tyvärr måste kalla dig efter ett sådant dåraktigt inlägg du skrivit, KRÄVER jag att du tittar igenom iaf Rumble-matcherna från 90-talet, plus ett antal Saturday Night´s Main Event, och även ett antal andra storgalor från dessa epoker. Döm inte förrän du har känsla för det du talar om. Nej.. Släng igång videon, eat your vitamins, say your prayers and drink your milk. Woooooooooooo!

Kommentarer inaktiverade.