Mirandas vara eller inte vara, a.k.a du har fel

Prylbög nr1 har köpt en webbcamera (säkert bara för att jag ville ha en) och skulle förstås visa att det fungerade över msn. Bara ett litet problem för nr1, jag kör inte msn utan använder det suveräna Miranda istället. Då fick jag en rejäl dissning av mitt programval. Jag älskar Miranda, bättre chat program har jag aldrig använt. Inte alls lika minnes krävande som ICQ/MSN och jag kan ha hur många protocol som jag vill i samma program. Behöver inte köra flera olika program med massa funktioner som jag inte använder. Nu kan jag använda plugins om jag vill ha någon extra funktion som inte följer med från början och än så länge har jag inte behövt någon funktion som inte finns med eller som plugin. Om jag nu skulle köpa en webbcamera och det inte finns nått plugins för Miranda ja då måste jag kanske använda MSN ibland men jag kommer aldrig att använda ett dåligt program till 100% när
det finns bättre val.

Jag verkar vara (o)vanligt dryg idag och snart ska jag gå ner på kyrkans kaffe och dricka minst 5 koppar kaffe bara för att Janne sa att jag inte kunde det. Lite tragiskt att jag inte kommit ur tråttsåldern fast jag snart är 25år.

2 reaktioner på ”Mirandas vara eller inte vara, a.k.a du har fel

  1. Jonas skriver:

    Kör ditt miranda du… Jag lider ingen större förlust av att inte kunna komunicera med dig och ditt miranda.

Kommentarer inaktiverade.