Now I Wanna be a Good Boy

Hade en diskusion med min flickvän igår. En sån där diskusion där vi tycker totallt olika i. Jag ser mig som den liberala sidan och henne som den konservativa. Det handlade inte om nått direkt avgörande i vår relation men verkade som hon blev lite skrämd av mitt tankesätt. Jag är drogliberal eller jag tycker att det är hyckleri att vissa droger är lagliga och andra som är lika skadliga inte alls är lagliga. Jag tror att man kan använda droger och jag tror att man kan missbruka droger, men bara för att vissa använder olagliga droger är dom inte missbrukare. Det är stor skillnad mellan en missbrukare och en brukare av droger, alla droger inte bara dom olagliga. Blev en liten pratstund med henne och jag tycker om henne ännu mer nu.

Diskusionen efterföljdes av en inte hellt lyckad quiz. Det var jätte roligt och så men vi svarade inte så mycket rätt. Bella hade med sig 2st kompisar och Allvin träffade någon fjollsportare (golf) där nere som visade några partytricks. Pratade om dödstraff och om människor som gör grova våldsbrott. Jag tror att alla människor har nått gott i sig och att alla människor kan få hjälp. Finns nog ingen människa som förtjännar dödsstraff och det är ingen människa som ska döma någon annan till döden. Straff lönar sig inte (ingen blir frisk för att man bestraffas) och den Svenska vården är inte tillräckligt bra för att hjälpa alla människor. Ett återkomande samtalsämne när jag druckit alkohol är politik eller människosyn frågor, vet inte riktigt hur allt klassas. Var i säng vid halv 1 och hade några riktigt sjuka drömmar som Lilla Fridolf var med i.

Idag var jag en duktig pojk. När telefonen väckte mig vid 10 tiden med frågan om jag kunde jobba nästa vecka, visade jag dom första tecknen på liv. En timme senare ringde det igen när jag stog och tvättade mig i duschen. Mera jobb. Måste ta tag i A-kasse grejorna och fixa fram pappren som behövs. Först till försäkringskassan för att få ett sjukintyg, varför behöver jag ett sånt jag kan inteyga att jag var sjuk? En kort busstur senare med ”Pixies – Bossanova” i lurarna och jag hade mitt andra papper som jag behövde. Postade allt idag och dom borde få pappren på måndag. Kanske klarar mig från att bli avstängd den här gången också. Ska försöka fixa allt i tid nästa gång så jag inte behöver få hotbrev om att pappren ska in inom dagar annars så är du knullad i röven stackars arbetslösa slacker.