Morgont rött

Vaknade halv sex i morse. Svårt att somna om. Vaknade igen när telefonen ringde halv nio. Undrade om jag kunde jobba vid tio. Snabbis på affären för att handla frulle och lunch. Vaknade till igen när telefonen ringde på affären. Många uppvaknanden denna morgon. Vet inte varför men jag har börjat blivit så trött på mornarna nu för tiden. Sover jätte länge och är super seg fast det är så ljust ute.

Kannin hörde av sig sen och ville ha hjälp med någon sida som använder PHP och MySQL. Han ska flytta från en server till en annan. Orkade inte idag så jag drog en liten vit lögn. Om jag har otur så måste man ändra väldans mycket men har jag tur så använder han nått publicerings system med smart configration. Har inte så höga förväntningar på att det blir lätt.

Även upgradera till senaste WP så nu kanske jag kan pinga weblogs.se automatiskt.

2 reaktioner på ”Morgont rött

  1. Jag brydde mig aldrig om att testa beta- eller RC-versionerna av WP så jag vet inte om dom ändrat på just ’Update Services’. Men hoppas du fått det att funka nu? Just att lätt kunna pinga weblogs.se var ju något jag såg fram mest emot med nya WP. 😉

  2. Jag fick ju helt ofrivilligt upgradera till betan när jag råkade skriva över fel filer. Pingningen är ju den bästa nyheten tycker jag också. Hoppas det funkar nu.

Kommentarer inaktiverade.