Hoppmusik

Min röda Convers blev smutsig. Jag hade roligt och så här gick det till:
Vid åtta öppnade jag lite vin och spelade favorit låtar. Ungefär en timme senare tittade Bella förbi. Hon spåde mig men jag kommer inte ihåg detaljerna riktigt just nu. Hon är en väldigt bra flicka att prata med fast jag inte känner henne så där jätte mycket. En shoots från Cannabis Vodkan jag köpte i Prag -01. Gick ner på stan och bestämde att vi skulle titta förbi tältet och vi springer på gamla klass kompisar till mig som Bella också kände. Följde efter dom in i tältet. Drack några cider tills coverbandet började spela.

Ställde oss lång fram och hoppade till alla låtar dom spelade. Fruktansvärt kul att bara släppa loss och ha roligt, hoppa och låtsas att man kan dansa. Bästa dom spelade var nog Kids In America, Iron Maiden – Fear of the dark som får mig
att tänka på Roskilde 2000 när jag såg dom live framför 40-50 tusen pers på oranga scen. Får inte glömma bort Madonna – Like a Virgin (gick också att hoppa/dansa till) som spelades tillsammans med Nationalteatern – Doin’ the omoralisk schlagerfestival i Hultsfred 2000 på John Silver (bandspelare) om och om och om och om igen. Gick hem vid halv två svettig och nöjd över den roliga kvällen. Fan vad sugen på Roskilde jag blev!

3 reaktioner på ”Hoppmusik

 1. Sten skriver:

  ”Cannabis Vodkan” vad i hela världen är det för vodka 🙂

  Maidens konsert var grym.. kunde inte fatta hur Dickensson hade energi till att rusa runt, klättra i tältställningen och gå på ljusrampen för att slutligen ta sig genom högtalarduken?!

 2. Här är en bild på Cannabis Vodkan. Antar att det är Cannabis frön i botten på flaskan. Smakar väldigt väldigt illa.

  Maiden, Roskilde 2000 var så jävla bra. Dickensson måste ha DAMP eller nått som han höll på.

 3. Bella skriver:

  Ja inte var den go inte…men jag överlevde…och kvällen var hur kul som helst! Stackars convers-skon…:goodvibes:

Kommentarer inaktiverade.