MVG till tv2

1 – 1 mot Italien får vara godkänt men bästa på tv i kväll är TV 2 special från Hultsfred festivalen. Kommer ihåg stämningen från de festivaler jag vart på. Så jävla skön. Synd att min festival oskuld togs så sent, jag var 21 år första gången på Hultsfred. Upptäckte hur bra det kan vara i Småland väldigt sent. De senaste två sommarna var utan festivaler. Springsteen två dar i Göteborg gjorde att jag fick min live musik tillgodo sed förra året men jag saknade det där grejerna som sova i tält, 1 dusch på 6 dar, folket och all musik som man har på festivaler. Alla borde uppleva detta någon gång. Bara 11 dagar kvar nu tills jag sitter på ett tåg till Roskilde eller Köpenhamn då jag bara har biljett dit.

En reaktion på ”MVG till tv2

  1. Sten skriver:

    Mycket sällan kan det vara trevligt i Småland, jag vet – jag bor på stället 🙁

    Iofs är Hultsfred Festivalen ungefär som Stockholm, Göteborg och Malmö, med andra ord inte mycket urbefolkning.

Kommentarer inaktiverade.