Ses vi igen?

Sten på TextTankar tar semester. Tråkigt för jag tyckte han skrev bra och roligt. Hoppas han gör en comeback och det bara är en kortvarig semester.

Funderade lite på vad dom använder för pengar i Danmark nu? Ska man växla till Euro eller Danska kronor? Måste kolla tältet hemma också så jag inte får en överaskning på leråkern (ibland så nära himlen/helvetet man kan komma utan kvinnor). Första året på Roskilde när det regnade i fem dar var inte bästa tältvädret. Sen att en kvinna satt upp tältet över två andra tält som jag och en annan kille sov i gjorde inte saken bättre. Regnade in alla dar utom den sista när det var soligt. Då var det som att vakna i en ångbastu men det var roligt ändå. Andra året såg jag Neil Young där. Tror jag glömde bort att andas. Bästa konserten jag sett.

4 reaktioner på ”Ses vi igen?

  1. Chadie skriver:

    Roskildefestivalen skulle vara kul att åka på i år, med både Bowie och Morrissey på plats.

  2. Sten skriver:

    Jag vet inte hur jag gör med bloggen. En del dagar känns det inspirerande att driva den vidare medan det andra dagar mest känns som att man måste skriva något.. så var aldrig tanken när jag började. Som sagt, vet inte om jag kör igång igen eller om det blir en annan blog framöver?!

    Danska kronor funkar väl antar jag? Man kan ju dessutom välja att handla för svenska men det är alltid ett elände att veta ifall man får tillbaka rätt då det allt som oftast blir i danska så ett gäng med danska kronor borde du nog växla till.

  3. Ja ibland kan man vara allt annat än motiverad att skriva nått. Blandade dagar med intressanta händelser och bara meningslöst tidsfördriv. Det var roligt att läsa det du skrev och jag hoppas du kommer tillbaka.

Kommentarer inaktiverade.