My beautiful friend

Hittade en bok i CFL biblioteket idag. Den hette något med ”Det Onda” och handlade om satanism, djävulsdyrkan och hans historia. Väldigt intressant. Läste lite om Alister Crowley. Ska kolla efter mer roliga böcker att läsa när jag får tid över. Dumt att man inte får låna hem dom bara.

Har även möblerat om lite hemma idag. Kör med min 19 tums skärm nu. Väldigt stort blir det fast jag sitter så nära skärmen. Blir nog ett byte till den flata 15 tumaren igen.

I går åt jag mat med en vän. Väldigt roligt var det. Kanske hittar vi tillbaks till nått bättre än förr. Märkte att jag saknat att umgås och prata med henne. Hon är en fin människa. Tittade på Shrek 2 som var bra. Rolig tecknat för vuxna.

Guano Apes rockar!

En reaktion på ”My beautiful friend

  1. Ammie skriver:

    Jätte rolig var filmen.
    Fint blev det här också…
    Lite nytt med ett bord…:razz:

Kommentarer inaktiverade.