Nöjd?

Idag har jag gjort 3 bra saker. Först så har jag skrivit lika många inlägg som förra månaden, sen har jag lagat mat till mig själv, och sist så har jag vart nyckterist i 30 dar utan antabus. Maten kanske inte är lika bra gjord som en vanlig person gör men jag är väldigt van mina kok konster så jag klagar inte. Inte en droppe alcohol under ”snart” 30 dar, ganska nöjd över det. Brukar ju vara så att man tar en cider när man quizar eller så går man ut på fre/lör, men jag har avstått hellt och det är jag väldigt nöjd över. Har vart rökfri i 7-10 dar också men det beror nog på att jag isollerat mig här hemma och inte träffat mina kompisar som röker.

Annars då, jo det känns lite bättre än i lördags då jag blit förförd av en gamal kärlek. Kärleken är musiken och jag har återupptäckt den eller den kom till mig i söndags kväll och nu tröstar den mig med all sin härlighet. Av bara farten beställde jag 3 st skivor. Installe
rade om WinXP men inte fan blev det bättre med inet för det, skulle vilja slå sönder nått när nätet slutar funka. Det funkar ju på min andra dator, den dator jag inte har någom skärm till :evil:. Vet inte vad det kan vara, kanske fel på kabeln eller nät-kortet. Testar lite nya program bla. kör jag Opera isälle för Internet Explorer och jag är mycket nöjd än så länge. Som mail program testar jag thunderbird och jag gillar det också.

Imorgon ska jag ner till kyrkans-caffe men jag vet inte riktigt om jag vill, men har jag bestämt så måsta jag ju dyka upp. Skulle träffa någon som jag inte kommer ihåg namnet på. Kan nog bli en bra erfarenhet om jag får (gratis) jobba där.